PŘÍPRAVA BURGRŮ
Správně sestaveného BURGRU JAKO KRÁVA docílíme správným postupem přípravy a kvalitními a čerstvými ingrediencemi.
DOPORUČENÉ SPOTŘEBIČE

OPÉKAČ BULEK
typ: topinkovač ECG ST 968
čas přípravy: automaticky (bulka vyskočí sama – 1,5 min.)
teplota: stupeň hřáti 4 – 5
bulku zásadně nepřipravujeme v mikrovlnné troubě

KONTAKTNÍ GRIL PRO PŘÍPRAVU MASA
typ: jakýkoli kontaktní gril s nepřilnavým povrchem
čas přípravy: 1,5 minuty
teplota: 200°C
maso zásadně nepřipravujeme ve fritéze

GRILOVACÍ DESKA PRO PŘÍPRAVU MASA
typ: jakákoli gril. deska s hladkým povrchem
čas přípravy: 1,5 minuty z každé strany
teplota: 200°C
Správný postup přípravy
Zajímá vás spolupráce?
ZAVOLEJTE NÁM:
+420 777 816 500, +420 774 548 392
NAPIŠTE NÁM:
info@burgrjakokrava.cz