PŘÍPRAVA BURGRŮ

Správně sestaveného BURGRU JAKO KRÁVA docílíme správným postupem přípravy a kvalitními a čerstvými ingrediencemi.

DOPORUČENÉ SPOTŘEBIČE

OPÉKAČ BULEK

typ: topinkovač ECG ST 968

čas přípravy: automaticky
(bulka vyskočí sama – 1,5 min.)

teplota: stupeň hřáti 4 – 5

bulku zásadně nepřipravujeme
v mikrovlnné troubě

KONTAKTNÍ GRIL

PRO PŘÍPRAVU MASA

typ: jakýkoli kontaktní gril s nepřilnavým povrchem

čas přípravy: 1,5 minuty

teplota: 200°C

maso zásadně nepřipravujeme ve fritéze

GRILOVACÍ DESKA
PRO PŘÍPRAVU MASA

typ: jakákoli gril. deska s hladkým povrchem

čas přípravy: 1,5 minuty z každé strany

teplota: 200°C

Více informací

Správný postup přípravy

Zajímá vás spolupráce?

BURGR JAKO KRÁVA s.r.o.
Náměstí 339, 281 23 Starý Kolín
IČ: 02110822 DIČ: CZ02110822
Spisová značka: C 215591
vedená u Městského soudu v Praze